eames

Jag har en förkärlek för stolar och lampor. Mina absoluta favoritstolar är Eames Plastic side chairs som finns med olika underreden. Charles och Ray Eames har även gjort plastic armchair, wire chair och gungstolen rocking armchair.
                                          
     


Bilder: vitra.   

uggla

Ugglor finns överallt nu för tiden. Detta söta halsbandet hittade jag på DesignTorget. Vill ha!Bild: DesignTorget


sagaform

Från Sagaform kommer dessa två kaffemuggar designade av Lovisa Wattman. De är inte bara snygga, de är också termomuggar vilket betyder att du kan hålla i dem utan att du bränner dig. Alltså både snygga och funktionella! De finns i två olika motiv, ett stadsmotiv och en med en kvarn, träd och fåglar. Jag har två av varje men önskar mig åtminstone två till. Finns att köpa på både Åhlens och designtorget.


köket

När jag och min sambo flyttade in i vår lägenhet var köket ljustgult med en brunrandig fondvägg. Efter ommålning blev det vitt med lite ljust mintgrönt och tavlorna har kommit upp på väggen.


styleroom.se

Har idag haft en slapp och skön söndag. Har hunnit med att lägga upp bilder från mitt hem på inredningssajten Styleroom.se. Visar en liten skymt av vårt vardagsrum.

fantastisk

Denna bricka skulle jag väldigt gärna äga. Lisa Bengtssons underbart vackra Dalí-inspirerade bricka finns att köpa på moderna museet.
Bild: Moderna museet 

första inlägget


Välkommen till min nya blogg!


 


RSS 2.0