alice i underlandet

Snart kommer filmen Alice i Underlandet. Tycker den verkar vara ett färgsprakande konstverk. Älskar bilderna med dess starka färgkontraster.


                  


inspiration

Inspiration från tidningen Bolig. Gillar allt!


Bilder: www.boligmagasinet.dk


gjort

Här kommer lite bilder på vad jag gjorde med tygerna jag visade tidigare. Det blev några kuddfodral och en duk..hepp=) Tyvärr är min kamera sönder så jag har fotat med min mobilkamera som inte är särskilt bra.america del sur

Fick i dagarna veta att orkesern jag spelar med i skall göra turne i sydamerika, närmare bestämt Brasilien och Rio de Janeiro. I juni bär det av! Wiiiii!!moderna

Moderna museet har nu öppnat i Malmö. Igår tog mina kompisar med mig dit och vi såg tre olika utställningar. I en av dem fanns den kända och välomtalade geten med bilring runt magen och nosen som doppats i färg. Efter besöket åt vi lunch på jensens böfhus och därefter IKEA. Som grädde på moset avslutades kvällen med trerätters middag hemma hos vänner i Lund. En mycket bra dag!


Bild: moderna museet


sy

Nu när jag har fått en symaskin ska jag sy ett par kuddfodral, kanske i något av dessa tyger från Ikea.


paket

Visst är det roligt att få paket!! Specielt dagar när man är hemma och sjuk som jag är nu. OCh just idag fick jag paket med posten....wiiiiiii! Min bästa vän från göteborg hade skickat en försenad födelsedagspresent, och inte vilken som helst utan ett sådant ugglehalsband som jag bloggat om tidigare. Hon hade dock inte haft en aning om att jag trånat efter ett sådant utan helt enkelt sett det och tyckt det passar mig=)=) Vilken lycka! Kortet är också väldigt fint!


snabbgenomgång.

Det har varit både jul, nyår och två födelsedagar sen sist. Jag tänkte därför visa några saker som får representera den tid jag inte bloggat=)

Först kom julen och då hade vi en julgran.
Sen kom mellandagarna och då spelade jag mycket super mario.
Sen fyllde min sambo 30 år och då fick han en fin present.
Nyår firades hemma hos oss och då hade vi fått vår nya stooora soffa.
senast var det jag som fyllde år och då fick jag en massa fina saker...tex...

Slut.

längesen sist...

Oj oj oj va längesen jag skrev något här. Men nu har jag blivit sugen på att fortsätta blogga lite då och då. Tyvärr är min kamera sönder för tillfället men så snart jag kan lägger jag upp bilder.

RSS 2.0