arbetsro

Här kan jag tänka mig sitta och plugga, sy, blogga eller pyssla!


Bild: Alvhem


vita figurer

Dessa figurer påminner om dem man gjorde i gips som liten. Vet inte riktigt vad jag tycker, kanske kan funka med flera ihop som ett stilleben i så fall.Bild: Sköna hem

tips

I Helgen är jag ledig och ska försöka ta vara på den och göra en massa roliga grejer som helst är gratis. Fick ett tips om bloggen WishWishWish. Där kan man läsa om vad man kan göra gratis, t.ex. bygga en koja, umgås med vänner på stranden m.m. Kom gärna med fler förslag!


...

Just nu gör jag som Gudrun skrev=) Jag bloggar istället! Här kommer en snygg tavla. Kommer tyvärr inte ihåg var jag hittade den? Kanske någon som vet?
bokrea

Sprang förbi bokrean på vägen hem och köpte en tjusig bok om Art Deco.
Bilder: min mobil

konst

Med denna bild säger jag god natt!
fondvägg

Överst en bild från mitt sovrum. Gillar den gröna fondväggen men är lite sugen på ljusare färger, kanske en mönstrad tapet som i sovrummen längre ner från Sköna hem.

 
Bild: min egen


Bilder: Sköna hem

banankvartetten

Hela helgen har handlat om stråkkvartetten Banankvartetten, den bästa! Ifredags hade vi rep/middag hemma hos mig och i går lördag åkte vi tidigt på morgonen tre timmar tåg till karlskrona där vi spelade hela dagen på en bröllopsmässa. Mässan avslutades med ett "livebröllop" där vi spelade ingång, utgång och sång mitt i. Det var en jätterolig helg! Många tog visitkort av oss så vi hoppas få många spelningar=)


Ida


Ida, jag och Andreas


Johanna


Bilder: min mobil och Johanna Hydén

books

Böcker är vackra och ska synas. Jag har inte plats för fler böcker i min bokhylla så funderar på att stapla i sådana här höga högar.Längesen jag hittade de här bilderna men jag tror de kommer från Bolig.


vitt

Vågat med vitt! Denna lägenhet får mig att tänka på ett galleri. Vita väggar där konst och möbler blir färgstarka accenter. Luftigt och härligt. Tycker det känns som en lägenhet att vara kreativ i. Arbetshörnan är ett konstverk i sig.

Bilder: Bolig

acapulco

Denna underbart glada fåtälj heter Acapulco och är om jag inte minns fel handgjord från Mexico. Om jag någon gång kommer äga en uteplats i solen vill jag att dessa ska få bo där. Fåtöljen finns bla. att köpa hos Svenssons i Lammhult.


Bild: Svenssons i Lammhult

lugn

Idag är det söndag och jag borde verkligen göra veckans läxor men istället fastnar jag här vid datorn hela tiden. Önskar jag hade gjort klart allt annat så jag kunde känna mig lugn som nedan.Bild: http://www.odosarchitects.com/


retro

I Metro Bostad hittade jag ett reportage om en familj som renoverat en villa. Det syns tydligt att de gillar gamla klassiker. De har bl.a. Arne Jacobsens fåtölj Ägget och hans stolar myran och sjuan, PH5-lampan och Verner Pantons lampa Flowerpot. I vardagsrummet finns en soffgrupp designad av Hans Wegner. Allt mycket snyggt tycker jag.


Bilder: Metro Bostad

nice

Så här cool vill jag känna mig i sommar!


bild: bleubird

mintgrön

Jag har förälskat mig i färgen mintgrön, både när det gäller kläder och inredning.

RSS 2.0